[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Linux-cluster] innactive nodes after cluster installation



Hi there,

We are trying to setup a two-nodes cluster using clumanager. After add
the two member to the cluster and create the rawdevices, all the
member are inactived, the clustat's output is:

Cluster Status - mail-cluster                                          15:04:38
Incarnation #0
(This member is not part of the cluster quorum)

  Member             Status
  ------------------ ----------
  192.168.0.151      Inactive
  192.168.0.152      Inactive   <-- You are here

No Quorum - Service States Unknown
-------------------------------------------------------------------
Both member have access to the shared raw partition in the storage,
here is the clurawtest's output:

Starting exercises...

1 iterations run in 0 days, 00:00:05

Write Exercise Passes: 1
        * 269 successful writes

Read Exercise Passes: 3
        * 621 successful reads
        * 617 successful data integrity checks

Overall result: Pass

-------------------------------------------------------------------
and these are the entries in message:

Dec 10 15:06:33 atmail-1 clumanager: cluquorumd startup succeeded
Dec 10 15:06:33 atmail-1 cluquorumd[6347]: <warning> STONITH: No
drivers configured for host '192.168.0.151'!
Dec 10 15:06:33 atmail-1 cluquorumd[6347]: <warning> STONITH: Data
integrity may be compromised!
Dec 10 15:06:33 atmail-1 cluquorumd[6347]: <warning> STONITH: No
drivers configured for host '192.168.0.152'!
Dec 10 15:06:33 atmail-1 cluquorumd[6347]: <warning> STONITH: Data
integrity may be compromised!

At this time we don't have any service created just the two cluster's member.

Any idea?

Regards,

fausto


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]