[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] unable to mount gfs partition



Thanks much! I just tried and node2 can mount the GFS
file system. But, only one node can mount the
filesystem anytime. For instance if node1 already
mounted the file system and mount issued on node2
waits until umount is done on node1. I read about a
similar problem in the list archives:

https://www.redhat.com/archives/linux-cluster/2004-July/msg00205.html

The first 8 bytes of my nodes are the same: testnode1
and testnode2. Is this the problem? (I will appreciate
if you tell me the document I should look into for
these details.)

Thanks again!!
SD

--- Michael Conrad Tadpol Tilstra
<mtilstra redhat com> wrote:

> On Thu, Nov 18, 2004 at 02:36:19PM -0800, Chicago
> Boy wrote:
> > It looks like node1 that is running lock_server
> picked
> > up 127.0.0.1. Could this be the problem?
> 
> yeah, that would be exatly your problem.  Go fix
> /etc/hosts (remove the
> node's name from teh loopback line.)
> 
> -- 
> Michael Conrad Tadpol Tilstra
> God is the tangential point between zero and
> infinity.
> 

> ATTACHMENT part 1.2 application/pgp-signature 
> --
> Linux-cluster mailing list
> Linux-cluster redhat com
> http://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster



		
__________________________________ 
Do you Yahoo!? 
Meet the all-new My Yahoo! - Try it today! 
http://my.yahoo.com 
 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]