[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Linux-cluster] Starting cman failed.



Hi all,
I am a newbie to Clusters and GFS. I have recently installed redhat
cluster on my FC-4 machine. The following packages are installed:
rgmanager-1.9.34-5
system-config-cluster-1.0.12-1.0
ccs-1.0.0-1
magma-1.0.0-1
magma-plugins-1.0.0-2
cman-kernel-2.6.11.5-20050601.152643.FC4.18
cman-1.0.0-1
dlm-kernel-2.6.11.5-20050601.152643.FC4.17
dlm-1.0.0-3
fence-1.32.1-1
gulm-1.0.0-2
iddev-2.0.0-1
GFS-6.1.0-3
GFS-kernel-2.6.11.8-20050601.152643.FC4.20
gnbd-1.0.0-1
gnbd-kernel-2.6.11.2-20050420.133124.FC4.53
The Kernel version is : 2.6.11-1.1369_FC4smp

I have created the clusters with the graphical tool, and after that
started the service in this order:

[root triveni ~]# service ccsd start
Starting ccsd:                                             [  OK  ]
[root triveni ~]#  service cman start
Starting cman:                                             [FAILED]
[root triveni ~]# service fenced start
Starting fence domain:                                     [FAILED]
[root triveni ~]# service gfs start
[root triveni ~]# service rgmanager start
Starting Cluster Service Manager:                          [  OK  ]
[root triveni ~]#

The /var/log/messages displays the following errors:
[root triveni ~]# tail -f /var/log/messages|grep clu
Dec 28 17:27:54 triveni ccsd[4319]: Unable to connect to cluster
infrastructure after 1980 seconds.
Dec 28 17:28:25 triveni ccsd[4319]: Unable to connect to cluster
infrastructure after 2010 seconds.
Dec 28 17:30:04 triveni ccsd[8842]: Unable to connect to cluster
infrastructure after 30 seconds.
Dec 28 17:30:34 triveni ccsd[8842]: Unable to connect to cluster
infrastructure after 60 seconds.
Dec 28 17:30:48 triveni clurgmgrd[9045]: <info> Loading Service Data
Dec 28 17:30:48 triveni clurgmgrd[9045]: <crit> #5: Couldn't connect to ccsd!
Dec 28 17:30:48 triveni clurgmgrd[9045]: <crit> #8: Couldn't initialize services
Dec 28 17:31:05 triveni ccsd[8842]: Unable to connect to cluster
infrastructure after 90 seconds.

What could be wrong?? Please help me.

regards
Manilal


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]