[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Linux-cluster] Errors with clumanager



Hi all,

 I have two nodes installed with RHEL3 and clumanger
(with latests updates applied). When clumager services
start up gives this error to syslogd:

Jun  2 18:30:41 invinet1 clusvcmgrd[1189]: <debug>
Cannot get node name for member #2, err=-4 Jun  2
18:30:41 invinet1 clusvcmgrd[1189]: <debug> Cannot get
node name for member #3, err=-4
Jun  2 18:30:41 invinet1 clusvcmgrd[1189]: <debug>
Cannot get node name for member #4, err=-4 Jun  2
18:30:41 invinet1 clusvcmgrd[1189]: <debug> Cannot get
node name for member #5, err=-4
Jun  2 18:30:41 invinet1 clusvcmgrd[1189]: <debug>
Cannot get node name for member #6, err=-4
Jun  2 18:30:41 invinet1 clusvcmgrd[1189]: <debug>
Cannot get node name for member #7, err=-4
Jun  2 18:30:41 invinet1 clusvcmgrd[1189]: <debug>
Cannot get node name for member #8, err=-4
Jun  2 18:30:41 invinet1 clusvcmgrd[1189]: <debug>
Cannot get node name for member #9, err=-4
Jun  2 18:30:41 invinet1 clusvcmgrd[1189]: <debug>
Cannot get node name for member #10, err=-4 Jun  2
18:30:41 invinet1 clusvcmgrd[1189]: <debug> Cannot get
node name for member #11, err=-4
Jun  2 18:30:41 invinet1 clusvcmgrd[1189]: <debug>
Cannot get node name for member #12, err=-4 Jun  2
18:30:41 invinet1 clusvcmgrd[1189]: <debug> Cannot get
node name for member #13, err=-4
Jun  2 18:30:41 invinet1 clusvcmgrd[1189]: <debug>
Cannot get node name for member #14, err=-4 Jun  2
18:30:41 invinet1 clusvcmgrd[1189]: <debug> Cannot get
node name for member #15, err=-4


 What does it means this?? One service that I
configured doesnt start up ...

Thank yopu very much.

P.D: I do not use any stonith device.

__________________________________________________
Correo Yahoo!
Espacio para todos tus mensajes, antivirus y antispam ¬°gratis! 
Regístrate ya - http://correo.espanol.yahoo.com/ 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]