[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

RE: [Linux-cluster] RHSCv4 2-node cluster hangs while startingfenced



Thanks all,

But I didn't get - the configuration is backwards!!

I'm very new to RHCS but not for Linux Cluster and please help on this.

As you know I have 2 fence devices each node has its own.

Node1 has HPiLO_node1
Node2 has HPiLO_node2

So I configured as follows

<clusternode name="node1" votes="1">
 			<fence>
 				<method name="1">
 					<device name="HPiLO_node2"/>
 				</method>
 			</fence>
 		</clusternode>
 
 		<clusternode name="node2" votes="1">
 			<fence>
 				<method name="1">
 					<device name="HPiLO_node1"/>
 				</method>
 			</fence>
 		</clusternode>

 	<fencedevices>
 		<fencedevice agent="fence_ilo" hostname="10.10.10.1"
                login="Administrator" name="HPiLO_node1" passwd="RWE232WE"/>
 		<fencedevice agent="fence_ilo" hostname="10.10.10.2"
                 login="Administrator" name="HPiLO_node2"
passwd="QWD31D4D"/>
 	</fencedevices>

Is this correct?

And I will do what Dave suggests and let you guys know. Before that please
advice me is my configuration on fence devices are correct.

Thanks in advance

- Hirantha


-----Original Message-----
From: Lon Hohberger [mailto:lhh redhat com] 
Sent: Wednesday, November 02, 2005 2:41 AM
To: linux clustering
Cc: Hirantha Wijayawardena
Subject: Re: [Linux-cluster] RHSCv4 2-node cluster hangs while
startingfenced

On Tue, 2005-11-01 at 09:37 -0600, David Teigland wrote:

> > 		<clusternode name="node1" votes="1">
> > 			<fence>
> > 				<method name="1">
> > 					<device name="HPiLO_node2"/>
> > 				</method>
> > 			</fence>
> > 		</clusternode>
> 
> > 		<clusternode name="node2" votes="1">
> > 			<fence>
> > 				<method name="1">
> > 					<device name="HPiLO_node1"/>
> > 				</method>
> > 			</fence>
> > 		</clusternode>
> 
> > 	<fencedevices>
> > 		<fencedevice agent="fence_ilo" hostname="10.10.10.1"
> >                login="Administrator" name="HPiLO_node1"
passwd="RWE232WE"/>
> > 		<fencedevice agent="fence_ilo" hostname="10.10.10.2"
> >                 login="Administrator" name="HPiLO_node2"
passwd="QWD31D4D"/>
> > 	</fencedevices>
> 
> I've never configured fence_ilo before, but you may want to check this.
> You specify in node A's <fence> section how others will fence node A
> (not how node A will fence another node).  So, shouldn't node1 list
> HPiLO_node1 as its fence device and node2 list HPiLO_node2?

Yes, this is correct - the configuration looks backwards.

-- Lon


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]