[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] manual fencing not working in RHEL4 branch



On Mon, Nov 28, 2005 at 02:07:52PM -0700, busy admin wrote:
> I'm doing some testing with manual fencing and here's what I've found:
> 
> Using the RHEL4 branch of code and running on a RHEL4 U1 system manual
> fencing doesn't seem to work. If I have a simple two node cluster and
> force a reboot of the primary node (node1 - running the service) the
> service fails over to the secondary node (node2) and starts running
> without me having to execute 'fence_ack_manual -n node1'. In fact if I
> look in look at the /tmp filesystem I don't see the fifo file ever
> being created. So in fact if I try to execute 'fence_ack_manual' it
> complains about the fifo file not existing. So it's as if fenced
> calling fence_manual isn't creating the fifo file to begin with.
> 
> Using the STABLE branch and building against and 2.6.12 kernel manual
> fencing works as expected. When I force a reboot of the system running
> the service, the service doesn't fail over until I manually execute
> 'fence_ack_manual', then the service starts sucessfully on the
> remaining node.
> 
> Any comments? Anyone else observe this same behavior? Is this just
> broken in the RHEL4 branch?

I can't recall or see any changes since RHEL4U1 that would explain this.
Could you run fenced -D and send the output?

Thanks,
Dave


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]