[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] Re: Four partitions mounted for one server -- samba fails



On Fri, 2005-09-23 at 13:10 +0200, Andreso wrote:
> I have looked at the /var/log/cluster and here I will reproduce all
> the messages.  I have set the log level on all the cluster daemons to
> INFO
> 
> In effect it is a samba issue
> 
> Sep 23 12:53:46 hercules clusvcmgrd: [16076]: <warning> service warning: share_s
> tart_stop: Samba configuration file /etc/samba/smb.conf.not found does not exist
> .

!

It's looking for "/etc/samba/smb.conf.not found".  Strange...  Your
configuration makes it think it's a samba service, but when we try to
get the share name, it's reporting "not found".

That's odd.

> service: line 220: [: status: integer expression expected

That's a bug.


> I set up a /etc/samba/smb.conf.not file with just a global section
>  [global]
>         workgroup = RHCLUSTER
>         pid directory = /var/run/samba/not
>         lock directory = /var/cache/samba/not
>         log file = /var/log/samba/%m.log
>         encrypt passwords = yes
>         bind interfaces only = yes
>         interfaces = 10.64.34.141/255.255.255.0
> 
> 
> To the best of my knowledge /etc/samba/smb.conf.not is not documented

There should be a share name with the device; that's what it's looking
for.

Please file a bugzilla and paste in or attach your cluster.xml.

-- Lon



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]