[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Linux-cluster] cman_tool: Can't find broadcast address for node



Hi All,

I've searched through the list and cant find an answer to this problem,

Whenever i try and get my nodes to join the cluster i get the following error

cman_tool: Can't find broadcast address for nod NAME

my hosts file looks like this

127.0.0.1       localhost.localdomain   localhost
202.XXX.132.2    NAME           NAME.domain.tld

Debug shows this

root NAME:~# cman_tool join -d
selected nodename NAME
setup up interface for address: NAME
cman_tool: Can't find broadcast address for node NAME

syslog shows this

Jan 26 21:42:59 NAME ccsd[2093]: Unable to connect to cluster infrastructure after 30 seconds. Jan 26 21:43:29 NAME ccsd[2093]: Unable to connect to cluster infrastructure after 60 seconds. Jan 26 21:43:59 NAME ccsd[2093]: Unable to connect to cluster infrastructure after 90 seconds. Jan 26 21:44:30 NAME ccsd[2093]: Unable to connect to cluster infrastructure after 120 seconds. Jan 26 21:45:00 NAME ccsd[2093]: Unable to connect to cluster infrastructure after 150 seconds. Jan 26 21:45:30 NAME ccsd[2093]: Unable to connect to cluster infrastructure after 180 seconds. Jan 26 21:46:01 NAME ccsd[2093]: Unable to connect to cluster infrastructure after 210 seconds. Jan 26 21:46:31 NAME ccsd[2093]: Unable to connect to cluster infrastructure after 240 seconds. Jan 26 21:47:01 NAME ccsd[2093]: Unable to connect to cluster infrastructure after 270 seconds.

And so on

Anyone got any ideas?


Cheers

Tristram



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]