[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] LVS, not so fun today...

Hi there,

> Do the ARP ping from anywhere. It might not be related at all to your
> problem but ARP problems will cause you no end of headaches with
> direct routing. The output should look something like this:

Testing from ANY machine including one of the real web servers works but not 
from the load balancer, (LB0);

ARPING from eth0
Unicast reply from [00:20:94:10:44:A5]  1.193ms
Unicast reply from [00:20:94:10:44:A5]  0.666ms

> Also, from your Load Balancer, please post the output of "curl -i
>"; and the other real server IPs you have (93 and
> 94).

They all output the same, as they should, so I'll just post the one; curl -i

HTTP/1.1 200 OK
Date: Thu, 09 Nov 2006 20:17:03 GMT
Server: Apache
Last-Modified: Mon, 28 Aug 2006 01:03:47 GMT
ETag: "4ef781-1679-7f8be2c0"
Accept-Ranges: bytes
Content-Length: 5753
Connection: close
Content-Type: text/html; charset=UTF-8

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

<body bgcolor="666699" text="ffffff" link="666699" vlink="666699" 
<table width="100%" border="0" cellpadding="0">
    <td><div align="left"><font size="6" face="Verdana, Arial, Helvetica, 
        Are <font color="#99FF33">You</font> Looking 

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]