[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] Problem starting cluster



> DLM, you can't start your fence domain if one of the nodes is trying
> to fence another node and it's failing. This has happened to me when I

This does not seem to be the case as one node finally started but none of the 
others will.

I keep getting a lockfile error on any of the nodes now? Below is some logging 
also which talks about 'evil' :). I'm guessing I got something stuck on all 
the nodes which I need to remove to get things working again?

Mike


>> Oct 19 11:58:42 cweb92 rgmanager: clurgmgrd startup succeeded
>> Oct 19 11:58:42 cweb92 ccsd[2318]: Cluster is not quorate.  Refusing
>> connection.
>> Oct 19 11:58:42 cweb92 ccsd[2318]: Error while processing connect:
>> Connection
>> refused
>> Oct 19 11:58:42 cweb92 ccsd[2318]: Invalid descriptor specified (-111).
>> Oct 19 11:58:42 cweb92 ccsd[2318]: Someone may be attempting something
>> evil.
>> Oct 19 11:58:42 cweb92 ccsd[2318]: Error while processing get: Invalid
>> request
>> descriptor
>> Oct 19 11:58:42 cweb92 ccsd[2318]: Invalid descriptor specified (-111).
>> Oct 19 11:58:42 cweb92 ccsd[2318]: Someone may be attempting something
>> evil.
>> Oct 19 11:58:42 cweb92 ccsd[2318]: Error while processing get: Invalid
>> request
>> descriptor
>> Oct 19 11:58:42 cweb92 ccsd[2318]: Invalid descriptor specified (-21).
>> Oct 19 11:58:42 cweb92 ccsd[2318]: Someone may be attempting something
>> evil.
>> Oct 19 11:58:42 cweb92 ccsd[2318]: Error while processing disconnect:
>> Invalid
>> request descriptor
>> Oct 19 11:58:42 cweb92 clurgmgrd[2527]: <notice> Resource Group Manager
>> Starting
>> Oct 19 11:58:43 cweb92 clurgmgrd[2527]: <info> Loading Service Data
>> Oct 19 11:58:45 cweb92 ccsd[2318]: Cluster is not quorate.  Refusing
>> connection.
>> Oct 19 11:58:45 cweb92 ccsd[2318]: Error while processing connect:
>> Connection
>> refused
>> Oct 19 11:58:45 cweb92 clurgmgrd[2527]: <crit> #5: Couldn't connect to
>> ccsd!
>> Oct 19 11:58:45 cweb92 clurgmgrd[2527]: <crit> #8: Couldn't initialize
>> services
>> Oct 19 11:58:47 cweb92 rc: Starting webmin:  succeeded
>> Oct 19 11:59:11 cweb92 ccsd[2318]: Unable to connect to cluster
>> infrastructure
>> after 60 seconds.
>> Oct 19 11:59:41 cweb92 ccsd[2318]: Unable to connect to cluster
>> infrastructure
>> after 90 seconds.
>> 
>> 




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]