[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] Cluster Fence Problem



We have set our post_join_delay to 15 minutes (900 seconds) to be safe. We had no end of trouble with fencing issues on a 2-node cluster, and only allowing 3 seconds between the first node in a cluster starting and the 2nd noding coming online before it gets fenced is fairly ridiculous.


Patricio A. Bruna wrote:
Hi,
I have configured a cluster, at least i though so, but when i start system-config-cluster an error messages appear that says there is no members joined to the cluster.
This is over RHEL 5. In both logs i get:

Node1:
fenced[2381]: davinci not a cluster member after 3 sec post_join_delay
Aug 13 13:41:26 newton fenced[2381]: fencing node "davinci"
Aug 13 13:41:26 newton fenced[2381]: fence "davinci" failed
Aug 13 13:41:31 newton fenced[2381]: fencing node "davinci"
Aug 13 13:41:31 newton fenced[2381]: fence "davinci" failed

Node2:
Aug 13 13:47:00 davinci fenced[2539]: newton not a cluster member after 3 sec post_join_delay
Aug 13 13:47:00 davinci fenced[2539]: fencing node "newton"
Aug 13 13:47:00 davinci fenced[2539]: fence "newton" failed
Aug 13 13:47:05 davinci fenced[2539]: fencing node "newton"
Aug 13 13:47:05 davinci fenced[2539]: fence "newton" failed

Any help will be appreciated.

PD: im attaching both logs and cluster.conf


------------------------------------------------------------------------

--
Linux-cluster mailing list
Linux-cluster redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]