[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] clustat segmentation fault



Hi,
It seems that it's running:

# /etc/init.d/cman status
Protocol version: 5.0.1
Config version: 85
Cluster name: dades
Cluster ID: 3093
Cluster Member: No
Membership state: Joining

Jordi

Lon Hohberger wrote:
On Fri, 2007-02-16 at 12:04 -0500, Lon Hohberger wrote:
On Fri, 2007-02-16 at 09:56 +0100, Jordi Prats wrote:
Hi,
After rebooting and adding a new disc (from a EVA device) clustat is giving me a segmentation fault:

# clustat
Segmentation fault

This is the current version:
# clustat -v
clustat version 1.9.53
Connected via: CMAN/SM Plugin v1.1.7.1

On the messages log do no appears nothing, but DLM seems that is not working because there's no proces called dlm_*

Any ideas where to start?
Cman isn't running.  This should be fixed in 4.5.

(or it might be running but inquorate)

-- Lon

--
Linux-cluster mailing list
Linux-cluster redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster




--
......................................................................
        __
       / /          Jordi Prats
 C E / S / C A      Dept. de Sistemes
     /_/            Centre de Supercomputació de Catalunya

 Gran Capità, 2-4 (Edifici Nexus) · 08034 Barcelona
 T. 93 205 6464 · F.  93 205 6979 · jprats cesca es
......................................................................
[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]