[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] rgmanager fail to start a 'clone' service, is this a bug or expected behavior?



--- Robert Peterson <rpeterso redhat com> wrote:

> Roger PeXa Escobio wrote:
> > Hi
> >
> > I am just testing an active-active apache services
> > with Redhat Cluster suit but rgmanager fail to
> start
> > the httpd services in the second server althougt
> it
> > claim it succefully started it ...
> >   
> Hi Roger,
> 
> You may have already done this, but just in case...
> I recommend that you check to make sure you're not a
> victim of the
> httpd service-script problems described in the
> cluster faq here:
>
http://sources.redhat.com/cluster/faq.html#rgm_wontrestart

I did already :-)

thanks to that pacht the service apache25 run preaty
good :-) it even mount the GFS filesystems in case it
is not mounted 

the problem is with the service apache26, where
rgmanager say that the service is started when it is
not (not even try to run the script not to mount the
filesystem)


cu
roger

__________________________________________
RedHat Certified Engineer ( RHCE )
Cisco Certified Network Associate ( CCNA )


 
____________________________________________________________________________________
8:00? 8:25? 8:40? Find a flick in no time 
with the Yahoo! Search movie showtime shortcut.
http://tools.search.yahoo.com/shortcuts/#news


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]