[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] Redhat 4.5 and lvm2-monitor



tx for the reply,
I looked at the bug :
https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=239779

and this email
http://www.redhat.com/archives/linux-cluster/2007-May/msg00149.html

I do not use mirrored LVM so I disabled the service  lvm2-monitore at
startup

Tx again!

------------------------------------
Frédéric Médery
Administrateur Système /
System Administrator
LexUM, Université de Montréal
email : mederyf lexum umontreal ca
tel.  : (514) 343-6111  p. 1-3288
fax. : (514) 343-7359
------------------------------------



Jonathan Brassow wrote:
> If you are using cluster LVM, try setting this 'locking_type = 3'
>
>  brassow
>
> On Jul 30, 2007, at 10:44 AM, FM wrote:
>
>> Hello,
>> Since the 4.5 update, I have losts of error during boot.
>> my lvm.conf looks like :
>> locking_type = 2
>> library_dir = "/usr/lib"
>> locking_library = "liblvm2clusterlock.so"
>>
>> The 4.5 update create a lvm.conf.rpmnew with these options :
>> locking_type = 1
>> (...)
>>
>> Do we still need the loocking_type=2 or can we use the default
>> lvm.conf ?
>>
>> tx
>>
>> -- 
>> Linux-cluster mailing list
>> Linux-cluster redhat com
>> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster
>
> -- 
> Linux-cluster mailing list
> Linux-cluster redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]