[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] ccsd startup problem



On Thu, 2007-03-22 at 11:27 +0000, G.Marshall wrote:
> I am having problems starting ccsd
> 
> I have followed the instructions in doc/usage.txt and also on
> https://rpeterso.108.redhat.com/files/documents/98/247/STABLE.txt
> 
> I have installed a 2.6.20.3 kernel from kernel.org
> 
> I have installed openais from svn, on two machines, started them both up
> with "aisexec" and can see them joining
> Mar 22 10:14:32.430926 [CLM  ] CLM CONFIGURATION CHANGE
> Mar 22 10:14:32.430979 [CLM  ] New Configuration:
> Mar 22 10:14:32.431041 [CLM  ]  r(0) ip(192.168.2.7)
> Mar 22 10:14:32.431104 [CLM  ]  r(0) ip(192.168.2.21)
> Mar 22 10:14:32.431153 [CLM  ] Members Left:
> Mar 22 10:14:32.431200 [CLM  ] Members Joined:
> Mar 22 10:14:32.431259 [CLM  ]  r(0) ip(192.168.2.21)
> Mar 22 10:14:32.431345 [SYNC ] This node is within the primary component
> and will provide service.
> Mar 22 10:14:32.431484 [TOTEM] entering OPERATIONAL state.
> Mar 22 10:14:32.434059 [CLM  ] got nodejoin message 192.168.2.7
> Mar 22 10:14:32.435451 [CLM  ] got nodejoin message 192.168.2.21
> 
> I have installed cluster from cvs and installed a cluster.conf
> 
> <?xml version="1.0"?>
> <cluster name="alpha" config_version="1">
> 
> <cman>
> </cman>
> 
> <clusternodes>
> <clusternode name="node01.cluster">
> 	<fence>
> 		<method name="single">
> 			<device name="human" nodename="node01.cluster"/>
> 		</method>
> 	</fence>
> </clusternode>
> 
> <clusternode name="node02.cluster">
> 	<fence>
> 		<method name="single">
> 			<device name="human" nodename="node02.cluster"/>
> 		</method>
> 	</fence>
> </clusternode>
> 
> <clusternode name="node03.cluster">
...


You're missing nodied="1", nodeid="2" in the <clusternode> definitions,
which is required on the newer infrastructure.

-- Lon



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]