[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] Problems to start ony one cluster service (SOLVED but ...)



On Thu, 2007-11-29 at 15:51 +0100, carlopmart wrote:
> carlopmart wrote:
> > 
> > Finally I have found where is the problem: I need to put 
> > alternate_config param under first postfix instance and now all works 
> > ok. Service starts, stops and relocate ok but I found a little problem: 
> > clurgmgrd doesn't checks the status of the service. If I remove status 
> > flag from init script for the resource, nothing occurs. Do I need to put 
> > any param on cluster.conf to check services every 1 min or 2???
> > 
> > Thanks.
> > 
> 
> Please, any hints???
> 

Check rg_test output if it's not checking the status; e.g.:

  rg_test rules
  rg_test test /etc/cluster/cluster.conf

If there are no errors, & the status timer interval is too high, you can
reduce it either in the resource agents, or by adding a special
non-resource child-tag of a given resource in the tree (i.e. not in the
<resources> block, but actually as a child of the resource in the
<service>):

  <action name="status" interval="time_in_seconds" depth="*"/>

So, ...

   <script name="myscript>
     <action name="status" interval="10" depth="*"/>  <!-- status every
                                                        10 seconds -->
   </script>

for example.

-- Lon


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]