[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

RE: [Linux-cluster] Cluster won't come up when T1 is down???



Title: RE: [Linux-cluster] Cluster won't come up when T1 is down???

-----Original Message-----
From: linux-cluster-bounces redhat com on behalf of isplist logicore net
Sent: Thu 10/11/2007 5:52 PM
To: linux-cluster
Subject: [Linux-cluster] Cluster won't come up when T1 is down???

Am I still on this list or what? Can anyone see my posting???

Here's a very weird one. I have a cluster of web servers outgoing over a T1.
When the T1 went down this morning, the cluster, which is all internal, non
routable IP's, would not come back. All of the machines locked up around the
loading DLM section on bootup.

Once the T1 came back, they all booted just fine and went into cluster mode.

What in the world would cause that? There aren't any external services
required to fire up my local cluster, never were, it's always been fine
before.
________________________________________________________________________

Of course we do. In fact, I thought this was some kind of weird email looping anomly.
Apparently it's not, because the top has changed now...

I think the problem everyone is having with your question is that:

1.) everyone here knows that this - is not / cannot be - a linux-cluster issue.
2.) you are providing absolutely no clues to entice us to suspend our disbelief.

You may want to RTFineM as well as understand essential posting etiquitte.

Might I suggest in that vein you peruse:
http://www.reedmedia.net/misc/mail/using-mailing-list.html

It's a page turner.

-C


All that said, what do you think the problem could be?


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]