[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

RE: [Linux-cluster] Cluster won't come up when T1 is down???



Gee, "yes, we're getting your messages" would have been just as welcome a 
reply :). 

Glad to see I'm still alive here, guess it's changed a lot, I don't see the 
old names anymore.

Mike


> Here's a very weird one. I have a cluster of web servers outgoing over a T1.
> When the T1 went down this morning, the cluster, which is all internal, non
> routable IP's, would not come back. All of the machines locked up around the
> loading DLM section on bootup.
> 
> Once the T1 came back, they all booted just fine and went into cluster mode.
> 
> What in the world would cause that? There aren't any external services
> required to fire up my local cluster, never were, it's always been fine
> before.
> ________________________________________________________________________
> 
> Of course we do. In fact, I thought this was some kind of weird email
> looping anomly.
> Apparently it's not, because the top has changed now...
> 
> I think the problem everyone is having with your question is that:
> 
> 1.) everyone here knows that this - is not / cannot be - a linux-cluster
> issue.
> 2.) you are providing absolutely no clues to entice us to suspend our
> disbelief.
> 
> You may want to RTFineM as well as understand essential posting etiquitte.
> 
> Might I suggest in that vein you peruse:
> http://www.reedmedia.net/misc/mail/using-mailing-list.html
> 
> It's a page turner.
> 
> -C
> 
> 
> All that said, what do you think the problem could be?





[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]