[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] altname broken?



Hi,

Just found the same problem testing multiple heartbeat NICs on RHEL5
update 0. I didn't had time to try cvs HEAD, RHEL51 branch or the U1
beta1 and I cannot find a related bugzilla (just this mail) on it so
dunno if it was fixed.
Was this already reported? or I'll open a new one in the next days.

Thanks!
Bye!


On Wed, 2007-06-13 at 13:23 +0100, Patrick Caulfield wrote:
> Frederik Wagner wrote:
> > Hi Patrick,
> > 
> > On 06/13/2007 11:09 AM, Patrick Caulfield wrote:
> >> Frederik Wagner wrote:
> >>> Are there any known problems regading this option?
> >>>
> >> There's nothing changed in that area that I can recall. Can you track the
> >> startup with "cman_tool join -d" and also CMAN messages that appear in syslog on
> >> the nodes?
> >>
> 
> Ahh, I misread you original message slightly. I though this was an upgrade from
> 4.4 to 4.5 not to 5.0 which is a totally new cluster system!
> 
> I just tried altname on my systems here and it seems to work fine - though it's
> not a very representative test network.
> 
> Firstly, make sure that all your nodes are running the same version of the
> software. I suspect you are but it is important to realise that you can't mix V4
> and v5 clusters.
> 
> The TOTEM messages I'd rather leave to Steve Dake to have a look at if he has time
> 
-- 
Simone Gotti

Attachment: signature.asc
Description: This is a digitally signed message part


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]