[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Linux-cluster] errors for members joining cluster



 
Hi All,

I have created a 2 node active passive cluster. When i am starting the ccsd deamon and cman daemon i get following in the /var/log/messages :-

Apr 16 11:46:38 wesnet-store ccsd[2395]: Cluster is not quorate.  Refusing connection.
Apr 16 11:46:38 wesnet-store ccsd[2395]: Error while processing connect: Connection refused
Apr 16 11:46:38 wesnet-store clurgmgrd[2788]: <crit> #5: Couldn't connect to ccsd!
Apr 16 11:46:38 wesnet-store clurgmgrd[2788]: <crit> #8: Couldn't initialize services

Apr 16 13:16:13 wesnet-store ccsd[2395]: Unable to connect to cluster infrastructure after 5370 seconds.
Apr 16 13:16:43 wesnet-store ccsd[2395]: Unable to connect to cluster infrastructure after 5400 seconds.
Apr 16 13:17:13 wesnet-store ccsd[2395]: Unable to connect to cluster infrastructure after 5430 seconds.
Apr 16 13:17:44 wesnet-store ccsd[2395]: Unable to connect to cluster infrastructure after 5460 seconds.
Apr 16 13:18:14 wesnet-store ccsd[2395]: Unable to connect to cluster infrastructure after 5490 seconds.
Apr 16 13:18:44 wesnet-store ccsd[2395]: Unable to connect to cluster infrastructure after 5520 seconds.

Moreover the strange thing is it is trying to connect to another cluster in same network. My cluster has a different name as compared to another cluster running in the network. Can anyone point out what can be the issue?

Regards,
-Punit



Amity

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]