[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Linux-cluster] Fenced failed



I have two nodes and in the log appear many messages:

Feb  9 06:22:39 vserver1 ccsd[18304]: process_get: Invalid connection descriptor received.
Feb  9 06:22:39 vserver1 ccsd[18304]: Error while processing get: Invalid request descriptor
Feb  9 06:22:39 vserver1 fenced[18334]: fence "vserver2.teste.br" failed

My cluster.conf

<?xml version="1.0" ?>
<cluster alias="cluster1" config_version="32" name="cluster1">
        <fence_daemon clean_start="0" post_fail_delay="0" post_join_delay="3"/>
        <fence_xvmd family="ipv4" key_file="/etc/cluster/fence_xvm.key"/>
        <clusternodes>
                <clusternode name="vserver1.teste.br" nodeid="1" votes="1">
                        <fence>
                                <method name="1">
                                        <device domain="admin" name="admin"/>
                                </method>
                        </fence>
                </clusternode>
                <clusternode name="vserver2.teste.br" nodeid="2" votes="1">
                        <fence>
                                <method name="1">
                                        <device name="manual" nodename="vserver2.teste.br"/>
                                </method>
                        </fence>
                </clusternode>
        </clusternodes>
        <cman expected_votes="1" two_node="1"/>
        <fencedevices>
                <fencedevice agent="fence_xvm" auth="none" name="admin"/>
                <fencedevice agent="fence_xvm" auth="none" name="aluno"/>
                <fencedevice agent="fence_manual" name="manual"/>
        </fencedevices>
        <rm>
                <failoverdomains>
                        <failoverdomain name="fodAdmin" ordered="1" restricted="1">
                                <failoverdomainnode name="vserver1.teste.br" priority="2"/>
                                <failoverdomainnode name="vserver2.teste.br" priority="1"/>
                        </failoverdomain>
                        <failoverdomain name="fodAluno" ordered="1" restricted="1">
                                <failoverdomainnode name="vserver1.teste.br" priority="2"/>
                                <failoverdomainnode name="vserver2.teste.br" priority="1"/>
                        </failoverdomain>
                </failoverdomains>
                <resources>
                        <clusterfs device="/dev/VGADMIN/LVAdmin" force_unmount="1" fsid="63078" fstype="gfs" mountpoint="/storage/admin" name="gfsadmin" options=""/>
                        <clusterfs device="/dev/VGALUNO/LVAluno" force_unmount="1" fsid="63078" fstype="gfs" mountpoint="/storage/aluno" name="gfsaluno" options=""/>
                </resources>
                <vm autostart="1" domain="fodAdmin" exclusive="0" name="admin" path="/etc/xen" recovery="relocate"/>
                <vm autostart="0" domain="fodAluno" exclusive="0" name="aluno" path="/etc/xen" recovery="relocate"/>
                <service autostart="1" domain="fodAdmin" name="testeAdmin">
                        <clusterfs ref="gfsadmin"/>
                </service>
                <service autostart="1" domain="fodAluno" name="testeAluno">
                        <clusterfs ref="gfsaluno"/>
                </service>
        </rm>
</cluster>

My /etc/hosts:

192.168.200.200 vserver1.teste.br vserver1
192.168.200.201 vserver2.teste.br vserver2

------------------------------
Marcos Ferreira da Silva
Digital Tecnologia
Uberlandia-MG
(34) 9154-0150 / 3226-2534




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]