[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] HA LVM



have you done 'service cman start' before running that test? (It shouldn't really matter and this may be a bug, but try starting the cluster infrastructure anyway.)

 brassow


On Feb 27, 2008, at 4:47 PM, Jorge Palma wrote:

Hello:

I am trying to implement HA LVM in 2 nodes with RHEL 5.1, but I have
the following errors:

in vmdb01:

[root vmdb01 ~]# rg_test test /etc/cluster/cluster.conf start service testSG
Running in test mode.
Starting testSG...
volume_list=["rootdg", "@vmdb01"]
<notice> Owner of lvmclusterdg/lvmclustervol is not in the cluster
<notice> Stealing lvmclusterdg/lvmclustervol
lvchange  Logical volume "lvmclustervol" changed
<err>    Failed to steal lvmclusterdg/lvmclustervol from lvs         .
Failed to start testSG

in vmfe01:

[root vmfe01 ~]# rg_test test /etc/cluster/cluster.conf start service testSG
Running in test mode.
Starting testSG...
volume_list=["rootdg", "@vmfe01"]
<notice> Owner of lvmclusterdg/lvmclustervol is not in the cluster
<notice> Stealing lvmclusterdg/lvmclustervol
lvchange  Logical volume "lvmclustervol" changed
<err>    Failed to steal lvmclusterdg/lvmclustervol from lvs         .
Failed to start testSG

In vmdb01 lvm.conf have:

volume_list = [ "rootdg", "@vmdb01" ]

In vmfe01 lvm.cong have:

volume_list = [ "rootdg", "@vmfe01" ]

Will appreciate any ideas

PD: sorry by my english

--
Jorge Palma Escobar
Ingeniero de Sistemas
Red Hat Linux Certified Engineer
Certificate NÂș 804005089418233

--
Linux-cluster mailing list
Linux-cluster redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]