[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Linux-cluster] service is only visible on one of the to cluster nodes



Hi,

I added a new service nlprc07q152 on my cluster but only one of the
two cluster nodes will see it!!

Look at my clustat output:

[root nlprc07b03 etc]# clustat
Cluster Status for bangkok @ Fri Jul 25 15:57:09 2008
Member Status: Quorate

 Member Name                                                ID   Status
 ------ ----                                                ---- ------
 nlprc07b04.nlprc07.post.tnt                                    1
Online, rgmanager
 nlprc07b03.nlprc07.post.tnt                                    2
Online, Local, rgmanager

 Service Name                                      Owner (Last)
                              State
 ------- ----                                      ----- ------
                              -----
 service:nlprc07q01
nlprc07b04.nlprc07.post.tnt                       started
 service:nlprc07q02
nlprc07b03.nlprc07.post.tnt                       started
 service:nlprc07q03
nlprc07b03.nlprc07.post.tnt                       started
 service:nlprc07q151
nlprc07b04.nlprc07.post.tnt                       started
 service:nlprc07q152
nlprc07b03.nlprc07.post.tnt                       started
[root nlprc07b03 etc]#


[root nlprc07b04 ~]# clustat\
>
Cluster Status for bangkok @ Fri Jul 25 15:43:40 2008
Member Status: Quorate

 Member Name                                                ID   Status
 ------ ----                                                ---- ------
 nlprc07b04.nlprc07.post.tnt                                    1
Online, Local, rgmanager
 nlprc07b03.nlprc07.post.tnt                                    2
Online, rgmanager

 Service Name                                      Owner (Last)
                              State
 ------- ----                                      ----- ------
                              -----
 service:nlprc07q01
nlprc07b04.nlprc07.post.tnt                       started
 service:nlprc07q02
nlprc07b03.nlprc07.post.tnt                       started
 service:nlprc07q03
nlprc07b03.nlprc07.post.tnt                       started
 service:nlprc07q151
nlprc07b04.nlprc07.post.tnt                       started
[root nlprc07b04 ~]#

/etc/cmcluster is the same on both machines:
[root nlprc07b03 ~]# md5sum /etc/cluster/cluster.conf
19d8bcc71bf80106e9a571aa53570538  /etc/cluster/cluster.conf
[root nlprc07b04 ~]# md5sum /etc/cluster/cluster.conf
19d8bcc71bf80106e9a571aa53570538  /etc/cluster/cluster.conf

Does anyone know how to solve this?

regards,

Maarten


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]