[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Linux-cluster] Manual Fencing problem



I have two cluster nodes with the follow configuration
 
For each node i had setup manual fencing
 
<?xml version="1.0"?>
<cluster alias="rhcs" config_version="13" name="mauro">
        <fence_daemon clean_start="0" post_fail_delay="0" post_join_delay="3"/>
        <clusternodes>
                <clusternode name="node0" nodeid="1" votes="1">
                        <fence>
                                <method name="1">
                                        <device name="Manual-0"/>
                                </method>
                        </fence>
                </clusternode>
                <clusternode name="node1" nodeid="2" votes="1">
                        <fence>
                                <method name="1">
                                        <device name="Manual-1"/>
                                </method>
                        </fence>
                </clusternode>
        </clusternodes>
        <cman expected_votes="1" two_node="1"/>
        <fencedevices>
                <fencedevice agent="fence_manual" name="Manual-0" />
                <fencedevice agent="fence_manual" name="Manual-1" />
        </fencedevices>
        <rm>
                <failoverdomains>
                        <failoverdomain name="rhcs-domain" ordered="0" restricted="1">
                                <failoverdomainnode name="node0" priority="1"/>
                                <failoverdomainnode name="node1" priority="1"/>
                        </failoverdomain>
                </failoverdomains>
                <resources>
                        <ip address="xx.xxx.xx.78" monitor_link="1"/>
                </resources>
                <service autostart="1" domain="rhcs-domain" exclusive="0" name="rhcs-web" recovery="relocate">
                        <ip ref="xx.xxx.xx..78"/>
                </service>
        </rm>
</cluster>
 
On my messages (node0) i had recived this message
 
Nov 13 12:06:34 lxxxxxxx fenced[2002]: fencing node "node1"
Nov 13 12:06:34 lxxxxxxx fenced[2002]: agent "fence_manual" reports: failed: fence_manual no node name
 
How can i fix this problem
 
Best Regards
 
Mauro Casiraghi

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]