[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Linux-cluster] Problem with Apache resource



Hello all,

 

I have

 

2.6.18-92.1.10.el5.centos.plus #1 SMP

system-config-cluster-1.0.52-1.1

modcluster-0.12.0-7.el5.centos

cluster-cim-0.12.0-7.el5.centos

cluster-snmp-0.12.0-7.el5.centos

lvm2-cluster-2.02.32-4.el5

 

I try to configure an apache resource and service.

 

My cluster.conf looks like this:

 

<?xml version="1.0"?>

<cluster alias="tweety" config_version="55" name="tweety">

        <fence_daemon clean_start="1" post_fail_delay="0" post_join_delay="3"/>

        <clusternodes>

                <clusternode name="tweety1" nodeid="1" votes="1">

                        <fence>

                                <method name="1">

                                        <device name="PDU-1" port="4"/>

                                </method>

                                <method name="2">

                                        <device name="human-fence" nodename="tweety1"/>

                                </method>

                        </fence>

                </clusternode>

                <clusternode name="tweety2" nodeid="2" votes="1">

                        <fence>

                                <method name="1">

                                        <device name="PDU-1" port="8"/>

                                </method>

                                <method name="2">

                                        <device name="human-fence" nodename="tweety2"/>

                                </method>

                        </fence>

                </clusternode>

        </clusternodes>

        <cman expected_votes="1" two_node="1"/>

        <fencedevices>

                <fencedevice agent="fence_manual" name="human-fence"/>

                <fencedevice agent="fence_wti" ipaddr="192.168.1.10" name="PDU-1" passwd="*****"/>

        </fencedevices>

        <rm>

                <failoverdomains>

                        <failoverdomain name="tweety-2" ordered="0" restricted="1">

                                <failoverdomainnode name="tweety2" priority="1"/>

                        </failoverdomain>

                        <failoverdomain name="tweety-1" ordered="0" restricted="1">

                                <failoverdomainnode name="tweety1" priority="1"/>

                        </failoverdomain>

                        <failoverdomain name="tweety-1-2" ordered="1" restricted="1">

                                <failoverdomainnode name="tweety1" priority="1"/>

                                <failoverdomainnode name="tweety2" priority="2"/>

                        </failoverdomain>

                        <failoverdomain name="tweety-2-1" ordered="1" restricted="1">

                                <failoverdomainnode name="tweety1" priority="2"/>

                                <failoverdomainnode name="tweety2" priority="1"/>

                        </failoverdomain>

                        <failoverdomain name="tweety" ordered="0" restricted="1">

                                <failoverdomainnode name="tweety1" priority="1"/>

                                <failoverdomainnode name="tweety2" priority="1"/>

                        </failoverdomain>

                </failoverdomains>

                <resources>

                        <script file="/etc/init.d/boinc" name="BOINC"/>

                        <mysql config_file="/mounts/DBs/mysql_c/config/my_cluster_tweety1.cnf" listen_address="3306" mysql_options="" name="mysql-t1" shutdown_wait="30"/>

                        <apache config_file="/mounts/http/conf/httpd.conf" httpd_options="" name="WebServer" server_root="/mounts/http/" shutdown_wait="20"/>

                </resources>

                <service autostart="1" domain="tweety-1" exclusive="0" name="BOINC-t1" recovery="restart">

                        <script ref="BOINC"/>

                </service>

                <service autostart="1" domain="tweety-2" exclusive="0" name="BOINC-t2" recovery="restart">

                        <script ref="BOINC"/>

                </service>

                <service autostart="1" domain="tweety-1" name="mysqld_t1" recovery="restart">

                        <mysql ref="mysql-t1"/>

                </service>

                <service autostart="1" domain="tweety-1-2" name="WebServer-t1-t2" recovery="relocate">

                        <apache ref="WebServer">

                                <ip address="192.168.1.242" monitor_link="1"/>

                        </apache>

                </service>

        </rm>

</cluster>

 

 

However whenever I try to start the WebServer service I get the following errors:

 

Jan 27 17:00:54 localhost clurgmgrd[6884]: <notice> Starting disabled service service:WebServer-t1-t2

Jan 27 17:00:54 localhost clurgmgrd: [6884]: <err> Checking Syntax Of The File  [apache:WebServer] > Failed

Jan 27 17:00:54 localhost clurgmgrd[6884]: <notice> start on apache "WebServer" returned 1 (generic error)

Jan 27 17:00:54 localhost clurgmgrd[6884]: <warning> #68: Failed to start service:WebServer-t1-t2; return value: 1

Jan 27 17:00:54 localhost clurgmgrd[6884]: <notice> Stopping service service:WebServer-t1-t2

Jan 27 17:00:54 localhost clurgmgrd: [6884]: <err> Checking Syntax Of The File  [apache:WebServer] > Failed

Jan 27 17:00:54 localhost clurgmgrd[6884]: <notice> stop on apache "WebServer" returned 1 (generic error)

Jan 27 17:00:54 localhost clurgmgrd[6884]: <crit> #12: RG service:WebServer-t1-t2 failed to stop; intervention required

Jan 27 17:00:54 localhost clurgmgrd[6884]: <notice> Service service:WebServer-t1-t2 is failed

Jan 27 17:00:54 localhost clurgmgrd[6884]: <crit> #13: Service service:WebServer-t1-t2 failed to stop cleanly

 

 

Is this due to a bug or I really do something wrong?

 

 

Thank You All for Your Time,

 

Theophanis Kontogiannis

 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]