[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Linux-cluster] HP iLo 2 doesn't works?



Hi,
 
I setup a two server cluster with HP hardware (Proliant ML 310 G5).
Everything works very well ( Cluster members can switch active/passive state) but I cant see any fence activity with iLo2 and no
messages are logged.
The only command that responds is fence_ilo:
fence_ilo -a 10.0.0.2 -l Administrator -p XXXXXX -v -o off
 
Next my cluster.conf
  1. <?xml version="1.0" ?>
  2. <cluster alias="Cluster" config_version="9" name="Cluster">
  3.         <fence_daemon post_fail_delay="0" post_join_delay="20"/>
  4.         <clusternodes>
  5.                 <clusternode name="cls01" nodeid="1" votes="1">
  6.                         <fence>
  7.                                 <method name="1">
  8.                                         <device name="iLocls01"/>
  9.                                 </method>
  10.                         </fence>
  11.                 </clusternode>
  12.                 <clusternode name="cls02" nodeid="2" votes="1">
  13.                         <fence>
  14.                                 <method name="1">
  15.                                         <device name="iLocls02"/>
  16.                                 </method>
  17.                         </fence>
  18.                 </clusternode>
  19.         </clusternodes>
  20.         <cman expected_votes="1" two_node="1"/>
  21.         <fencedevices>
  22.                 <fencedevice agent="fence_ilo" hostname="10.0.0.1" login="Administrator" name="iLocls01" passwd="XXXXXXX"/>
  23.                 <fencedevice agent="fence_ilo" hostname="10.0.0.2" login="Administrator" name="iLocls02" passwd="XXXXXXX"/>
  24.         </fencedevices>
  25.         <rm>
  26.                 <failoverdomains>
  27.                         <failoverdomain name="FenceDomain" ordered="0" restricted="1">
  28.                                 <failoverdomainnode name="cls01" priority="1"/>
  29.                                 <failoverdomainnode name="cls02" priority="1"/>
  30.                         </failoverdomain>
  31.                 </failoverdomains>
  32.                 <resources>
  33.                         <ip address="192.168.100.180" monitor_link="1"/>
  34.                         <script file="/etc/init.d/ibserverd" name="Interbase"/>
  35.                         <smb name="SambaSMB" workgroup="Production"/>
  36.                 </resources>
  37.                 <service autostart="1" domain="FenceDomain" name="ProductionSRV" recovery="relocate">
  38.                         <ip ref="192.168.100.180">
  39.                                 <smb ref="SambaSMB">
  40.                                         <script ref="Interbase"/>
  41.                                 </smb>
  42.                         </ip>
  43.                 </service>
  44.   </rm>
  45. </cluster>
Thank in advance
 
David

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]