[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Linux-cluster] Problem Regarding Cluster Setup



Hi,

 

I am having problem in doing Cluster setup in IA64 machine.

I have connected two nodes.

I have performed the same setup in IA32 Machine and it worked perfectly.

 

But in IA64 I am receiving the following error message…

 

# Receiving message have invalid digest………ignoring

# Invalid Packet data.

# The token was lost in the commit state.

# Enter gather state.

 

 

I will be thankful if you all can provide me a solution and necessary changes which I have to make.

 

 

Thanks & Regards

Tanay Ganguly

 

 

_____________________________________________________________________

This e-mail message may contain proprietary, confidential or legally privileged information for the sole use of the person or entity to whom this message was originally addressed. Any review, e-transmission dissemination or other use of or taking of any action in reliance upon this information by persons or entities other than the intended recipient is prohibited. If you have received this e-mail in error kindly delete this e-mail from your records. If it appears that this mail has been forwarded to you without proper authority, please notify us immediately at netadmin patni com and delete this mail.
_____________________________________________________________________

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]