[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

RE: [Linux-cluster] cman_tool: aisexec daemon didn't start



Update to  openais-0.80.6-8.i386.rpm   

Search web for SRC rpm and build it


I had the same problem - I am guessing you just recently did a yum update and rebooted a node?


-Sean

-----Original Message-----
From: linux-cluster-bounces redhat com [mailto:linux-cluster-bounces redhat com] On Behalf Of Hansa
Sent: Friday, October 02, 2009 8:23 AM
To: linux-cluster redhat com
Subject: [Linux-cluster] cman_tool: aisexec daemon didn't start

Hi,

I'm trying to set up a virtual storage cluster (Xen) for testing reasons.
For some reason the aisexec daemon won't start when executing cman:

# service cman start
Starting cluster:
   Loading modules... done
   Mounting configfs... done
   Starting ccsd... done
   Starting cman... failed
/usr/sbin/cman_tool: aisexec daemon didn't start [FAILED]

Also see attached logs and config files

I'm a cluster noob so some help is greatly appreciated.
Tnx.
This E-mail and any of its attachments may contain Time Warner
Cable proprietary information, which is privileged, confidential,
or subject to copyright belonging to Time Warner Cable. This E-mail
is intended solely for the use of the individual or entity to which
it is addressed. If you are not the intended recipient of this
E-mail, you are hereby notified that any dissemination,
distribution, copying, or action taken in relation to the contents
of and attachments to this E-mail is strictly prohibited and may be
unlawful. If you have received this E-mail in error, please notify
the sender immediately and permanently delete the original and any
copy of this E-mail and any printout.



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]