[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] openais issue



I am under CentOS 5.3. Where can I find the rpm you were talking about.

My CMAN screwed up after upgrade as in your case I believe.

Paras

On Wed, Sep 16, 2009 at 4:30 PM, Volker Dormeyer <volker ixolution de> wrote:
> Hi,
>
> On Wed, Sep 16, 2009 at 03:45:01PM -0500,
> Paras pradhan <pradhanparas gmail com> wrote:
>> syslog says:
>>
>> Sep 16 15:43:21 cvtst1 ccsd[7160]: Starting ccsd 2.0.115:
>> Sep 16 15:43:21 cvtst1 ccsd[7160]:  Built: Sep  3 2009 23:26:21
>> Sep 16 15:43:21 cvtst1 ccsd[7160]:  Copyright (C) Red Hat, Inc.  2004
>> All rights reserved.
>> Sep 16 15:43:21 cvtst1 ccsd[7160]: cluster.conf (cluster name = cvtst,
>> version = 14) found.
>> Sep 16 15:43:24 cvtst1 kernel: aisexec[7166] trap int3
>> rip:2aaaab0bdae1 rsp:7fff5d6d6958 error:0
>
> I experienced something similiar with aisexec.
>
> aisexec trapped on a RHEL 5.3 system after installation of recent
> security patches, resulting in new rgmanager, cmirror, clvmd
> and cman packages from RHEL 5.4.
>
> I realised that the installed version of the openais package was
> incompatible with the recent cman package and manually installed
> the new bug-fix release of openais (from RHEL 5.4), which was
> excluded from my former patch session because I choosed security
> only. aisexec is running smoothly, since then.
>
> Hope this helps.
>
> Regards,
> Volker
>
> --
> Linux-cluster mailing list
> Linux-cluster redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster
>


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]