[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Linux-cluster] cman fencing problem



Hi!

I have a problem with cman:
Waiting for fenced to join the fence group.

dist. Debian Lenny,
kernel 2.6.26-2-xen-amd64
cman 2.03.09 (from debian packages)

cluster.conf
<?xml version="1.0"?>
<cluster name="xen-netraid1" config_version="1">
<fence_daemon clean_start="0" post_fail_delay="0" post_join_delay="3"/>
  <clusternodes>
    <clusternode name="xen1" votes="1" nodeid="1">
      <fence>
        <method name="human">
          <device name="human" ipaddr="10.1.0.x"/>
        </method>
      </fence>
    </clusternode>
    <clusternode name="xen2" votes="1" nodeid="2">.
      <fence>
        <method name="human">
          <device name="human" ipaddr="10.1.0.y"/>
        </method>
      </fence>
    </clusternode>
  </clusternodes>
  <cman expected_votes="1" two_node="1"/>
  <fencedevices>
    <fencedevice name="human" agent="fence_manual"/>
  </fencedevices>
</cluster>

hosts
127.0.0.1       localhost
10.1.0.x        xen1
10.1.0.y        xen2

I have five vlans and xen bridge,
10.1.0.x is not vlan, its eth0 all in nodes!

I reading the manual and forums many times,

I probed this:
- starting the ccsd two  nodes with -4 options (only ipv4)
- rebooting two nodes

all the some DOES NOT WORK!
I reading the two nodes:
Waiting for fenced to join the fence group.

What could be wrong?

----------------------------------------------------------------
This message was sent using IMP, the Internet Messaging Program.



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]