[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] openais issue

Ok.. here is my cluster.conf file

[root cvtst1 cluster]# more cluster.conf
<?xml version="1.0"?>
<cluster alias="test" config_version="9" name="test">
	<fence_daemon clean_start="0" post_fail_delay="0" post_join_delay="3"/>
		<clusternode name="cvtst2" nodeid="1" votes="1">
		<clusternode name="cvtst1" nodeid="2" votes="1">
		<clusternode name="cvtst3" nodeid="3" votes="1">
			<failoverdomain name="myfd1" nofailback="0" ordered="1" restricted="0">
				<failoverdomainnode name="cvtst2" priority="3"/>
				<failoverdomainnode name="cvtst1" priority="1"/>
				<failoverdomainnode name="cvtst3" priority="2"/>
		<vm autostart="1" domain="myfd1" exclusive="0" max_restarts="0"
name="guest1" path="/vms" recovery="r
estart" restart_expire_time="0"/>
[root cvtst1 cluster]#


On Sun, Sep 20, 2009 at 9:44 AM, Volker Dormeyer <volker ixolution de> wrote:
> On Fri, Sep 18, 2009 at 05:08:57PM -0500,
> Paras pradhan <pradhanparas gmail com> wrote:
>> I am using cluster suite for HA of xen virtual machines. Now I am
>> having another problem. When I start the my xen vm in one node, it
>> also starts on other nodes. Which daemon controls  this?
> This is usually done bei clurgmgrd (which is part of the rgmanager
> package). To me, this sounds like a configuration problem. Maybe,
> you can post your cluster.conf?
> Regards,
> Volker
> --
> Linux-cluster mailing list
> Linux-cluster redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]