[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Linux-cluster] Failover not happening when SAN connectivity failed



Hi All,

 

We have a cluster setup with Redhat Cluster Suite on RHEL5 OS.

SAN is one of the resource configured in the cluster.

We observed that if the SAN connectivity is lost on a given node then resources are not getting failovered to second node. How to resolve this problem?

 

Regards,

Prasad.



The information contained in this communication is confidential, intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and may be legally privileged and protected by professional secrecy. Access to this message by anyone else is unauthorized. If you are not the intended recipient, any disclosure, copying, or distribution of the message, or any action or omission taken by you in reliance on it is prohibited and may be unlawful. Please immediately contact the sender if you have received this message in error. This email does not constitute any commitment from Cordys Holding BV or any of its subsidiaries except when expressly agreed in a written agreement between the intended recipient and Cordys Holding BV or its subsidiaries. Cordys is neither liable for the proper and complete transmission of the information contained in this communication nor for any delay in its receipt. Cordys does not guarantee that the integrity of this communication has been maintained nor that the communication is free of viruses, interceptions or interference. If you are not the intended recipient of this communication please return the communication to the sender and delete and destroy all copies.

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]