[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] cman not looking at all valid interfaces



Can you post your configs?

On May 6, 2010 8:16 PM, "Simmons, Dan A" <jds techma com> wrote:


Hi,
cman appears to not scan for interfaces correctly on my RHEL 5.3 64bit cluster.  When I change /etc/hosts and /etc/cluster/cluster.conf to use names "mynode1" and "mynode2" cman boots up correctly and I get a good cluster.

If I change my configuration to use the interfaces named "mynode1-clu" and "mynode2-clu" which are defined in /etc/hosts I get an error:

Cman not started: Can't find local node name in cluster.conf /usr/sbin/cman_tool: aisexec daemon didn't start

However, if I do `hostname mynode1-clu` on the first node and `hostname mynode2-clu` on the second node and then restart cman I get a good cluster.  I think this proves that my -clu interfaces are valid and properly defined in /etc/cluster/cluster.conf.

This node was created from a disk clone of another cluster.  Are there any cluster files that would retain system name or interface information?  I have triple checked my /etc/hosts, /etc/sysconfig/network /etc/sysconfig/network-scripts/*eth* , /etc/nsswitch.conf, /etc/cluster/cluster.conf and dns files.

Any suggestions would be appreciated.

J.Dan Simmons


--
Linux-cluster mailing list
Linux-cluster redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]