[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] need help - Fencing problem



try run this from another node of the cluster

fence_ilo -a "Ilo IP"  -l "Ilo user" -p "Ilo passwd" -o reboot


Additionnally, by connecting thru http to the Ilo, you should be able to
see Ilo logs (in the general tab) and see if it is due to a lack of
licensing

 
On Wed, 2010-09-08 at 22:29 -0700, Girish Prajapati wrote:
> Hello...
>  
> I have already configure BIOS for iLO.. but am not sure why i don need
> to shared ?? 
> please anybody can help me out for this problem. 
> Do i need any extra setup for fencing device ?
> thanks
> 
> 
> 
> ______________________________________________________________________
> From: ESGLinux <esggrupos gmail com>
> To: linux clustering <linux-cluster redhat com>
> Sent: Wed, September 8, 2010 2:57:25 PM
> Subject: Re: [Linux-cluster] need help - Fencing problem
> 
> Hello,  
> 
> 
> Have you configured the iLO devices entering in the BIOS?
> 
> 
> I remenber I have to set up the user/pass in the iLO and marked the
> iLo as not shared
> 
> 
> 
> 
> HTH, 
> 
> 
> ESG
> 
> 2010/9/8 Girish Prajapati <girishpati yahoo com>
>         Hello Everybody,
>         i am having problem of fencing a cluster node  let me explain
>         indetail :
>         I have installed RHEL 5.4 on  HP Prolaint DL280 G5 servers and
>         iLO 2as fencing device. Am managing cluster through Luci -
>         (Conga). itseems everything is working fine. I can reboot
>         cluster nodes through Luci and service get transfer to another
>         node. After rebooting node connect to cluster automatically
>         without any error.
>         Problem is i can not do Fence this node through Luci, when i
>         try to fence any node i get following error :
>         
>         Sep  8 14:51:16 node2 fence_node[9106]: agent "fence_ilo"
>         reports: Unable to connect/login to fencing device
>         Sep  8 14:51:16 node2 fence_node[9106]: Fence of
>         "node1.drctmb.com" was unsuccessful
>         
>         my iLO license is : iLO 2 Advanced Evaluation
>         Do i need to have  license of iLO or there is problem in
>         configuration of cluster ?
>         how i can check cluster log in details.
>          
>         Appreciate your help.
>         Thank you in advance.
>          
>         Regards,
>         Girishkumar R Prajapati
>         
>         
>         
>         --
>         Linux-cluster mailing list
>         Linux-cluster redhat com
>         https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster
> 
> 
> 
> --
> Linux-cluster mailing list
> Linux-cluster redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]