[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] fence_apc and Apc AP-8941



Nicolas, please report the issue via GSS.

Marek can start looking into it.

Fabio

On 4/6/2011 3:02 PM, Nicolas Ross wrote:
> (...)
> 
>>>
>>> fence_apc -a ip -l user -p pass -n node101 -x -v
>>>
>>> and I get very rapidly :
>>>
>>> Unable to connect/login to fencing device
>>>
>>> Netstat shows me a time_wait connection, so it has made a tcp
>>> connection.
>>>
>>> Any hints ?
>>
>> It would be very useful if you could collect the output from the verbose
>> log and send it to Marek (in CC).
>>
>> Also, what version of agents are you using? OS?
> 
> I am on RHEL6, with fence-agents version 3.0.12.8.el6_0.3 (so, up 2 date).
> 
> When executed, the command above only display the error I mentionned
> (unable to connect). If I add --debug-file to the command line, the file
> id creates is empty.
> 
> I also tried by re-enabeling telnet instead of ssh, and I got the same
> result, except that now the debug file looks like :
> 
> --------------------
> telnet> set binary
> Negotiating binary mode with remote host.
> telnet> open 1.1.1.1 -23
> Trying 1.1.1.1...
> Connected to 1.1.1.1.
> Escape character is '^]'.
> 
> User Name : user
> Password
> --------------------
> I replaced username and ip with fake ones.
> 
> Regards,
> -- 
> Linux-cluster mailing list
> Linux-cluster redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]