[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Linux-cluster] Cluster Failover Failed



Hi,
In my setup implemented 10 tow node cluster's which running mysql as cluster service, ipmi card as fencing device.

In my /var/log/messages i am keep getting the errors like below,

Jun 14 12:50:48 hostname kernel: end_request: I/O error, dev sdm, sector 0
Jun 14 12:50:48 hostname kernel: sd 3:0:2:2: Device not ready: <6>: Current: sense key: Not Ready
Jun 14 12:50:48 hostname kernel:     Add. Sense: Logical unit not ready, manual intervention required
Jun 14 12:50:48 hostname kernel: 
Jun 14 12:50:48 hostname kernel: end_request: I/O error, dev sdn, sector 0
Jun 14 12:50:48 hostname kernel: sd 3:0:2:4: Device not ready: <6>: Current: sense key: Not Ready
Jun 14 12:50:48 hostname kernel:     Add. Sense: Logical unit not ready, manual intervention required
Jun 14 12:50:48 hostname kernel: 
Jun 14 12:50:48 hostname kernel: end_request: I/O error, dev sdp, sector 0
Jun 14 12:51:10 hostname kernel: sd 3:0:0:1: Device not ready: <6>: Current: sense key: Not Ready
Jun 14 12:51:10 hostname kernel:     Add. Sense: Logical unit not ready, manual intervention required
Jun 14 12:51:10 hostname kernel: 
Jun 14 12:51:10 hostname kernel: end_request: I/O error, dev sdc, sector 0
Jun 14 12:51:10 hostname kernel: printk: 3 messages suppressed.
Jun 14 12:51:10 hostname kernel: Buffer I/O error on device sdc, logical block 0
Jun 14 12:51:10 hostname kernel: sd 3:0:0:2: Device not ready: <6>: Current: sense key: Not Ready
Jun 14 12:51:10 hostname kernel:     Add. Sense: Logical unit not ready, manual intervention required
Jun 14 12:51:10 hostname kernel: 
Jun 14 12:51:10 hostname kernel: end_request: I/O error, dev sdd, sector 0
Jun 14 12:51:10 hostname kernel: Buffer I/O error on device sdd, logical block 0
Jun 14 12:51:10 hostname kernel: sd 3:0:0:4: Device not ready: <6>: Current: sense key: Not Ready
Jun 14 12:51:10 hostname kernel:     Add. Sense: Logical unit not ready, manual intervention required


when i am checking the multipath -ll , this all devices are in passive path.

Environment :

RHEL 5.4 & EMC SAN

Please suggest how to overcome this issue. Support will be highly helpful.
Thanks in Advance
 

--
Thanks,
BSK

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]