[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] Plugged out blade from bladecenter chassis - fence_bladecenter failed



Hi,

Has anyone used missing_as_off in cluster.conf file?

Any help where to put this option in cluster.conf would be greatly appreciated

Thanks,
Parvez

On Mon, May 2, 2011 at 6:49 PM, Parvez Shaikh <parvez h shaikh gmail com> wrote:
Hi Marek,

I tried the option missing_as_off="1" and now I get an another error -

fenced[18433]: fence "node5.sscdomain" failed
fenced[18433]: fencing node "node5.sscdomain"

Sniplet of cluster.conf file is -
....
    <clusternode name="node5" nodeid="5" votes="1">
      <fence>
        <method name="1">
          <device blade="5" name="BladeCenterFencing" missing_as_off="1"/>
        </method>
      </fence>
    </clusternode>
  </clusternodes>
....
  <fencedevices>
    <fencedevice agent="fence_bladecenter" ipaddr="blade-mm-1" login="USERID" name="BladeCenterFencing" passwd="PASSW0RD"/>
  </fencedevices>

Did I miss something?

Thanks
Parvez



On Mon, May 2, 2011 at 1:03 PM, Marek Grac <mgrac redhat com> wrote:
Hi,


On 04/29/2011 10:15 AM, Parvez Shaikh wrote:
Hi Marek,

Can we give this option in cluster.conf file for bladecenter fencing device or method

for cluster.conf you should add ... missing_as_off="1" ... to fence configuration



For IPMI, fencing is there similar option?


There is no such method for IPMI.



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]