[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] Plugged out blade from bladecenter chassis - fence_bladecenter failed




Hi Thanks Dominic,

Do fence_bladecenter "reboot" the blade as a part of fencing always? I have seen it turning the blade off by default.

Through fence_bladecenter --missing-as-off...... -o off returns me a correct result when run from command line but fencing fails through "fenced". I am using RHEL 5.5 ES and fence_bladecenter version reports following -

fence_bladecenter -V
2.0.115 (built Tue Dec 22 10:05:55 EST 2009)
Copyright (C) Red Hat, Inc.  2004  All rights reserved.


Anyway thanks for bugzilla reference

Regards

On Sun, Jun 19, 2011 at 10:14 PM, dOminic <share2dom gmail com> wrote:
There is a bug  related to missing_as_off  - https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=689851 - expects the fix in rhel5u7 .

regards, 

On Wed, Apr 27, 2011 at 1:59 PM, Parvez Shaikh <parvez h shaikh gmail com> wrote:
Hi all,

I am using RHCS on IBM bladecenter with blade center fencing. I plugged out a blade from blade center chassis slot and was hoping that failover to occur. However when I did so, I get following message -

fenced[10240]: agent "fence_bladecenter" reports: Failed: Unable to obtain correct plug status or plug is not available
fenced[10240]: fence "blade1" failed

Is this supported that if I plug out blade from its slot, then failover occur without manual intervention? If so, which fencing must I use?

Thanks,
Parvez



--
Linux-cluster mailing list
Linux-cluster redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]