[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] Manual multicasting address for CMAN bug



Indeed, I also opened a bug.

The issue is a dupe of a known issue - I have updated the bug accordingly.

Thank you Fabio for helping me find a work around in setting the TTL manually :)

Matt

On Mon, Sep 26, 2011 at 6:55 PM, Fabio M. Di Nitto <fdinitto redhat com> wrote:
For all RHEL related problems you need to contact GSS.

You also filed https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=741345

to track your issue.

Please provide the requested info.

Fabio

On 09/26/2011 05:55 PM, Matthew Painter wrote:
> Hi all,
>
> I have been trying to set up a cluster of 3 on Red Hat 6.1 using a cisco
> switch, and therefore a fixed multicast address - 239.192.15.224 in this
> case.
>
> All the docs etc. say to add to the cluster.conf:
>
>         <cman>
>                 <multicast addr="239.192.15.224"/>
>         </cman>
>
> This seems to work and a cman_tool status brings back the correct
> multicast address, but has a Quorum status of "Activity Blocked",
> because the culster nodes never join.
>
> *However* if I manually run "cman_tool leave" and then "cman_tool join
> -m 239.192.15.224", the nodes can see each other.
>
> Does anyone know if this is this a known issue? I can't find any
> information about it.
>
> Thanks for all your help :)
>
> Matt
>
>


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]