[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] Ricci doesn't work



On 08/15/12 15:08, Chip Burke wrote:
modcluster-0.16.2-18.el6.x86_64

And

[root xanadunode1 ~]# ccs -d -h xanadunode2 --getconf
***Sending to ricci server:
<ricci function="process_batch" async="false" version="1.0"><batch><module
name="cluster"><request API_version="1.0"><function_call
name="get_cluster.conf"></function_call></request></module></batch></ricci>
***Sending End
***Received from ricci server
<?xml version="1.0"?>
<ricci authenticated="false" success="5" version="1.0"/>

***Receive End
xanadunode2 password:
***Sending to ricci server:
<ricci function="authenticate" password="XXXXXX" version="1.0"/>
***Sending End
***Received from ricci server
<?xml version="1.0"?>
<Timeout_reached_without_valid_XML_request/>

***Receive End
Error: no ricci tag in ricci response

Thanks, can you also provide what was in /var/log/messages and /var/log/secure when those errors occurred?


Thanks!

________________________________________
Chip Burke







On 8/15/12 3:56 PM, "Chris Feist" <cfeist redhat com> wrote:

On 08/14/12 20:34, Chip Burke wrote:
[root xanadunode1 ~]# ccs -h xanadunode2 --getconf

This gives me similar results. It sits and spins for a few minutes and
then fails with:

Error: no ricci tag in ricci response

ccs -f /etc/cluster/cluster.conf -h xanadunode2 --setconf

Can you send me the output of 'rpm -q modcluster' and
'ccs -d -h xanadunode2 --getconf'

Thanks,
Chris


This locks up everything going to GFS2 mounts. Two nodes recovered, the
other didn't, required a fence_node. GFS2 showed this before the fence.

cd: /datastore/lvol0: Input/output error

Along with the error Error: no ricci tag in ricci response

________________________________________
Chip Burke






On 8/14/12 3:12 PM, "Chris Feist" <cfeist redhat com> wrote:



Can you try using ccs to get the current configuration of that node:
ccs -h <host name> --getconf


As well as use ccs to try and set the conf on that node?
ccs -f <cluster.conf file> -h <host name> --setconf

This should let us narrow down whether it's an issue with ricci or
luci.

Thanks!
Chris



--
Linux-cluster mailing list
Linux-cluster redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster



--
Linux-cluster mailing list
Linux-cluster redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster


--
Linux-cluster mailing list
Linux-cluster redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]