[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] Ricci doesn't work



There is nothing in messages or secure on either node1 or 2 at that time.
________________________________________
Chip Burke







On 8/15/12 4:50 PM, "Chris Feist" <cfeist redhat com> wrote:

>On 08/15/12 15:08, Chip Burke wrote:
>> modcluster-0.16.2-18.el6.x86_64
>>
>> And
>>
>> [root xanadunode1 ~]# ccs -d -h xanadunode2 --getconf
>> ***Sending to ricci server:
>> <ricci function="process_batch" async="false"
>>version="1.0"><batch><module
>> name="cluster"><request API_version="1.0"><function_call
>> 
>>name="get_cluster.conf"></function_call></request></module></batch></ricc
>>i>
>> ***Sending End
>> ***Received from ricci server
>> <?xml version="1.0"?>
>> <ricci authenticated="false" success="5" version="1.0"/>
>>
>> ***Receive End
>> xanadunode2 password:
>> ***Sending to ricci server:
>> <ricci function="authenticate" password="XXXXXX" version="1.0"/>
>> ***Sending End
>> ***Received from ricci server
>> <?xml version="1.0"?>
>> <Timeout_reached_without_valid_XML_request/>
>>
>> ***Receive End
>> Error: no ricci tag in ricci response
>
>Thanks, can you also provide what was in /var/log/messages and
>/var/log/secure 
>when those errors occurred?
>
>>
>> Thanks!
>>
>> ________________________________________
>> Chip Burke
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>> On 8/15/12 3:56 PM, "Chris Feist" <cfeist redhat com> wrote:
>>
>>> On 08/14/12 20:34, Chip Burke wrote:
>>>> [root xanadunode1 ~]# ccs -h xanadunode2 --getconf
>>>>
>>>> This gives me similar results. It sits and spins for a few minutes and
>>>> then fails with:
>>>>
>>>> Error: no ricci tag in ricci response
>>>>
>>>> ccs -f /etc/cluster/cluster.conf -h xanadunode2 --setconf
>>>
>>> Can you send me the output of 'rpm -q modcluster' and
>>> 'ccs -d -h xanadunode2 --getconf'
>>>
>>> Thanks,
>>> Chris
>>>
>>>>
>>>> This locks up everything going to GFS2 mounts. Two nodes recovered,
>>>>the
>>>> other didn't, required a fence_node. GFS2 showed this before the
>>>>fence.
>>>>
>>>> cd: /datastore/lvol0: Input/output error
>>>>
>>>> Along with the error Error: no ricci tag in ricci response
>>>>
>>>> ________________________________________
>>>> Chip Burke
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> On 8/14/12 3:12 PM, "Chris Feist" <cfeist redhat com> wrote:
>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> Can you try using ccs to get the current configuration of that node:
>>>>> ccs -h <host name> --getconf
>>>>>
>>>>>
>>>>> As well as use ccs to try and set the conf on that node?
>>>>> ccs -f <cluster.conf file> -h <host name> --setconf
>>>>>
>>>>> This should let us narrow down whether it's an issue with ricci or
>>>>> luci.
>>>>>
>>>>> Thanks!
>>>>> Chris
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> Linux-cluster mailing list
>>>> Linux-cluster redhat com
>>>> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster
>>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Linux-cluster mailing list
>>> Linux-cluster redhat com
>>> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster
>>
>>
>> --
>> Linux-cluster mailing list
>> Linux-cluster redhat com
>> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster
>>
>
>
>--
>Linux-cluster mailing list
>Linux-cluster redhat com
>https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]