[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] GFS2 showing the wrong directory contents on one node?



Replying to myself,

 I was out of the office yesterday but I come back in this morning and
everything looks correct again. Apache is still stopped and nobody has touched
the server since I stopped services on Friday. Very strange

-Mike

On Fri, Oct 05, 2012 at 04:22:16PM -0400, Michael Morgan wrote:
> Hello,
> 
>  I have a 6 node CentOS 5.8 cluster with 4 nodes mounting a GFS2 filesystem.
> Everything had been running nicely for about 2 years but over the past few
> months I've had a strange occurence happen twice. One of the two web server
> nodes will suddenly start listing the wrong directory contents, both nodes have
> been affected at different times. This only seems to affect one or two
> directories but it's hard to be certain since there are a large numer of them.
> There are no errors logged anywhere on the cluster. Unmounting GFS2 on this
> node usually causes a hang and eventual fence. The node will come back online
> without issue and begin functioning normally again.
> 
>  Just a few minutes ago it started happening again. I currently have services
> stopped but have not gone through the unmount/reboot process yet. Before I do
> that I figured I'd check the list to see if anyone has come across this before.
> Is there any GFS2/cluster information I should be dumping to track down the
> cause? Any insight would be appreciated. Thanks.
> 
> -Mike
> 
> -- 
> Linux-cluster mailing list
> Linux-cluster redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]