[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] cluster failed to start



Hi 

i manually created a cluster.conf file and copied to my 2 nodes..now it's working fine with one one NFS HA sare.i need to add three more shares..

please check this http://pastebin.com/eM08vrC5  this is my cluster.conf

how can i add three more shares to this cluster.conf file.?

please help..i got stacked with project.after testing this setup i need to implement on production


Regards,
Ben



On Wed, Sep 12, 2012 at 10:35 PM, Jan Pokorný <jpokorny redhat com> wrote:
Hello Ben,

On 12/09/12 16:39 +0300, Ben .T.George wrote:
> i created 2 node cluster with RHEL6 by using redhat cluster suite.
>
> i joined cluster nodes by using LUCI
>
> i created one IP as resource and source as that IP i created.
>
> i started cluster , but on luci status showing like disabled.but that IP is
> pining and it is added on node2
>
> ip addr is showing that ip.
>
> #clustat  is showing both nodes online.

actually thanks for bringing up what showed up to be a real issue [1].
Could you please try "service modclusterd start" across the nodes (and perhaps
making the service persistent with chkconfig) to see if it helps you?

In the mean time, this should be a workaround in such cases;
more decent solution for this bug is underway.

[1] https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=856785

Thanks,



--
Yours Sincerely

#!/usr/bin/env python
#Mysignature.py :)


Signature = " " " Ben.T.George \n
                  Linux System Administrator \n
                  Diyar United Company \n
                  kuwait \n
                  Phone : +965 - 50629829 \n " "
"

Print Signature


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]