[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Linux-cluster] Problem with rgmanager / rgmanager #37: Error receiving header from 2 sz=0 CTX 0x1f5d420



On 09/20/2012 07:54 PM, Digimer wrote:
> On 09/20/2012 12:21 PM, Ralf Aumueller wrote:
>> Hello,
>>
>> we have a two node CentOS6.2 Cluster (rgmanager-3.0.12.1-5). After a reboot of
>> node2 the cluster won't work as expected. On node2 clustat just say's :
>>
>> clustat:
>> Cluster Status for cluster1 @ Thu Sep 20 17:06:02 2012
>> Member Status: Quorate
>>
>>   Member Name                                                 ID   Status
>>   ------ ----                                                 ---- ------
>>   node1                                                       1 Online
>>   node2                                                       2 Online, Local
>>
>> No services listed, no rgmanager running. Also it is not possible to
>> start/migrate any services to node2.
>>
>> On node1 a clustat lists all configured services + under Status rgmanager on
>> both nodes. On node1 the rgmanager.log has lots of:
>> rgmanager #37: Error receiving header from 2 sz=0 CTX 0x1XXXXXX
>>
>> On node2 the rgmanager.log gives me:
>> rgmanager #34: Cannot get status for service ...
>>
>> I did not change the cluster.conf. Only change on node2 was: +48MB and an new
>> BIOS version -- recommend by Dell Support).
>>
>> Best regards,
>> Ralf
>>
> 
> Sounds like you hit this bug: 
> http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2012-0897.html
> 
> Update rgmanager to rgmanager-3.0.12.1-12 and you should be ok.

Did an update of rgmanager on both nodes. Just stopping/starting the
cluster-services didn't revolve the problem. A shutdown of both nodes an then a
restart solves the problem.

Thanks and best regards,
Ralf



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]