[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Linux-cluster] Fence agent howto needed  As I mentioned in a previous message I think there's missing a:

How to write your own Fence agent howto
or
Fence agent howto

  As I've written one fence agent myself I think I can help in explaining how to use included python fencing libraries (when you program in python of course) which eases a lot the parsing of options from stdin. I mean, it's easy, but it's far from obvious even by checking the default python fence_* scripts.

  Thank you.

--
Adrián Gibanel
I.T. Manager

+34 675 683 301
www.btactic.com
Ens podeu seguir a/Nos podeis seguir en:

i


Abans d´imprimir aquest missatge, pensa en el medi ambient. El medi ambient és cosa de tothom. / Antes de imprimir el mensaje piensa en el medio ambiente. El medio ambiente es cosa de todos.

AVIS:
El contingut d'aquest missatge i els seus annexos és confidencial. Si no en sou el destinatari, us fem saber que està prohibit utilitzar-lo, divulgar-lo i/o copiar-lo sense tenir l'autorització corresponent. Si heu rebut aquest missatge per error, us agrairem que ho feu saber immediatament al remitent i que procediu a destruir el missatge.

AVISO:
El contenido de este mensaje y de sus anexos es confidencial. Si no es el destinatario, les hacemos saber que está prohibido utilizarlo, divulgarlo y/o copiarlo sin tener la autorización correspondiente. Si han recibido este mensaje por error, les agradeceríamos que lo hagan saber inmediatamente al remitente y que procedan a destruir el mensaje.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]