[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Linux-cluster] fence_ipmilan not working



Hi ,

I  configured fence_ipmilan as fencing device for my cluster .  From the command line , it works fine but when I try to fence a node from luci interface it is failing .

fencing config info from cluster.conf 

====
    <cman expected_votes="1" two_node="1"/>
        <fencedevices>
                <fencedevice agent="fence_ipmilan" power_wait="10" auth="password" ipaddr="192.168.2.181" lanplus="1" login="aman" name="DB1" passwd="xxxx"/>
                <fencedevice agent="fence_ipmilan" power_wait="10" auth="password" ipaddr="192.168.2.183" lanplus="1" login="aman" name="DB2" passwd="xxxx"/>
        </fencedevices>
====

From system log file (/var/log/messages..)

====
Apr 15 23:32:18 db2 fence_node[17909]: agent "fence_ipmilan" reports: Rebooting machine @ IPMI:192.168.2.181...Failed
Apr 15 23:32:18 db2 fence_node[17909]: Fence of "db1.example.com" was unsuccessful
====

From the command line , it works fine with the parameters provided above

#  fence_ipmilan -t 10 -A password -l aman -p xxxx -P  -a 192.168.2.183
Rebooting machine @ IPMI:192.168.2.183...

Version and hardware related info

====
# rpm -q cman
cman-2.0.115-34.el5

 ~]# cat /etc/redhat-release
CentOS release 5.5 (Final)

# dmidecode -t system

System Information
        Manufacturer: HP
        Product Name: ProLiant DL580 G7
====


Please suggest  how to resolve the issue

Thanks
Zaman


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]