<HTML dir=ltr><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=unicode">
<META content="MSHTML 6.00.2900.3492" name=GENERATOR></HEAD>
<BODY>
<DIV><FONT face=Arial color=#000000 size=2>hi all,</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>i am trying to add a new node to an existing 3 node GFS cluster.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>i followed the steps in the online docs for this, so i went onto the 1st node in my existing cluster, run system-config-cluster, added a new node and fence for it, then propagated that out to the existing nodes, and scp'd the cluster.conf file to the new node.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>at that point, i confirmed that multipath and mdadm config files were synced with my other nodes,&nbsp;the new node can&nbsp;properly see the SAN that they're all sharing, etc.&nbsp; </FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>i then started cman, which seemed to start without any trouble.&nbsp; i tried to start clvmd, but it says:</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Activating VGs: Skipping clustered volume group san01</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>my VG is named "san01," so it can see the volume group, it just won't activate it for some reason.&nbsp; </FONT><FONT face=Arial size=2>any ideas what i'm doing wrong?&nbsp; </FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>thanks,</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>--Joe</FONT></DIV></BODY></HTML>