<p>Can you post your configs?</p>
<p><blockquote type="cite">On May 6, 2010 8:16 PM, &quot;Simmons, Dan A&quot; &lt;<a href="mailto:jds@techma.com">jds@techma.com</a>&gt; wrote:<br><br><br>
Hi,<br>
cman appears to not scan for interfaces correctly on my RHEL 5.3 64bit cluster.  When I change /etc/hosts and /etc/cluster/cluster.conf to use names &quot;mynode1&quot; and &quot;mynode2&quot; cman boots up correctly and I get a good cluster.<br>

<br>
If I change my configuration to use the interfaces named &quot;mynode1-clu&quot; and &quot;mynode2-clu&quot; which are defined in /etc/hosts I get an error:<br>
<br>
Cman not started: Can&#39;t find local node name in cluster.conf /usr/sbin/cman_tool: aisexec daemon didn&#39;t start<br>
<br>
However, if I do `hostname mynode1-clu` on the first node and `hostname mynode2-clu` on the second node and then restart cman I get a good cluster.  I think this proves that my -clu interfaces are valid and properly defined in /etc/cluster/cluster.conf.<br>

<br>
This node was created from a disk clone of another cluster.  Are there any cluster files that would retain system name or interface information?  I have triple checked my /etc/hosts, /etc/sysconfig/network /etc/sysconfig/network-scripts/*eth* , /etc/nsswitch.conf, /etc/cluster/cluster.conf and dns files.<br>

<br>
Any suggestions would be appreciated.<br>
<br>
J.Dan Simmons<br>
<font color="#888888"><br>
<br>
--<br>
Linux-cluster mailing list<br>
<a href="mailto:Linux-cluster@redhat.com">Linux-cluster@redhat.com</a><br>
<a href="https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster" target="_blank">https://www.redhat.com/mailman/listinfo/linux-cluster</a><br>
</font></blockquote></p>