[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [linux-lvm] vgscan -- invalid i/o protocol version



> 
> Anyone seen this error msg before?
> 
> I'm running RH6 with kernel 2.2.10 and the LVM patches applied. I
> originially tried to follow the HOWTO but on the first command i got:
> 
> pvcreate -- ERROR: "/etc/lvmtab" doesn't exist; please run vgscan

Have you patched lvm_0.6-1503199a.gz into the 0.6 LVM source tree?

> 
> so i ran vgscan and got the message in the subject line. It's possible I'm
> being really thick and I don't really know what I'm doing. Do I need the
> devfs patches too?
> 
> I'm new to lvm-on-linux but I love it on HP-UX.
> 

Regards,
Heinz

--

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Systemmanagement C/S                             Deutsche Telekom AG
                                                 Entwicklungszentrum Darmstadt
Heinz Mauelshagen                                Otto-Roehm-Strasse 71c
Senior Systems Engineer                          Postfach 10 05 41
                                                 64205 Darmstadt
mge ez-darmstadt telekom de                      Germany
                                                 +49 6151 886-425
                                                          FAX-386
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]