[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [linux-lvm] Trouble 2.2.14 setup - unresolved symbol lvm_map_ptr (My first time)



Heinz Mauelshagen wrote:

> Please have a look at the BUGS file on the <ftp://linux.msede.com/lvm/v0.8>
> as well. The fixes in there should help.

Thanks.  I just found that right before this email.

Not that this is a big problem but maybe a little bug:

$ vgdisplay -A
Segmentation fault (core dumped)

I did this after I "vgcreate test_vg  /dev/hda8".   It looks like
"tool/lib/vg_check_active.c" has the same bug as
"tools/lib/lvm_tab_vg_check_exist_all_vg.c".   I think core dump are problems no?

I think this project is important for the Linux people, they just do not know
that a Volume manager is the only way to split up drives and now that drives are
bigger.  Well..

I hope to help by my input so please do not think I am not happy to have acess to
this software and this newgroup.

>
>
> Heinz
>
> > Started from scratch (new kernel code and lvm patch) and got it to work.
> > At least that part.  Now I am getting a core dump.  I will work this out
> > too I guess.
> >
> > I use veritas every other day in my job as a DBA and it works real nice.
> > I wish the install for LVM was as easy.  If this stuff does get into the
> > common source I hope others get it running much easier then I.  Is this
> > stuff ready for prime time? (Doc, programs and all)
> >
> > My current state is below:
> >
> > $ vgscan
> > vgscan -- reading all physical volumes (this may take a while...)
> > vgscan -- no volume groups found
> >
> > $ pvcreate /dev/hda8
> > pvcreate -- reinitializing physical volume
> > pvcreate -- physical volume "/dev/hda8" successfully created
> >
> > $ vgcreate main_vg /dev/hda8
> > Segmentation fault (core dumped)
> >
> >
> > > -------- Original Message --------
> > > Date: Sat, 29 Jan 2000 13:41:49 -0600
> > > Resent-Date: Sat, 29 Jan 2000 21:14:28 MEZ
> > > From: Chris Anderson <chris alwan com>
> > > Organization: Alwan, Inc.
> > > Subject: Trouble 2.2.14 setup - unresolved symbol lvm_map_ptr (My
> > > first time)
> > >
> > > Ok this is my first try at LVM and I did not get it working.
> > >
> > > I ran the 2.2.13 patch on the linux source and it seemed to compile
> > > file.  I want to setup LVM as a module so I set the flag in the config
> > > to module.  Do all the compiles then after a reboot i run the below
> > > commands.  Note I did poke around in the doc and found nothing.
> > >
> > > $ depmod -a
> > > /lib/modules/2.2.14/block/lvm.o: unresolved symbol(s)
> > >
> > > $ modprobe lvm
> > > /lib/modules/2.2.14/block/lvm.o: unresolved symbol lvm_map_ptr
> > >
> > > It looks like something is wrong.  Any help please?  I hope this is a
> > > easy one.
> > >
> > > chris alwan com
> Content-Description: S/MIME Cryptographic Signature
>
> [Attachment, skipping...]
>
> --
>
> =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
>
> Systemmanagement CS-TS                           T-Nova
>                                                  Entwicklungszentrum Darmstadt
> Heinz Mauelshagen                                Otto-Roehm-Strasse 71c
> Senior Systems Engineer                          Postfach 10 05 41
>                                                  64205 Darmstadt
> mge EZ-Darmstadt Telekom de                      Germany
>                                                  +49 6151 886-425
>                                                           FAX-386
> =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Attachment: smime.p7s
Description: S/MIME Cryptographic Signature


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]